28 Ekim 2009 Çarşamba

Babylon'a Te Reo Öğrenmeye Gidelim


Durduk, düşündük, az biraz kaşındık, çokça taşındık ve sonunda karar verdik: Bu sitede öyle etten püften partilemeler, cep doldurma amaçlı konserler vs. yer almayacak. Dedik demesine ama bir de baktık ki, güncelleme sıklığımızda ufak çaplı sersemlemeler yaşanmakta.


Neyse ki, en az İstanbul kadar sevdiceğimiz olan Babylon, bize habire süprizler sunupduru(Ege şivesiyle). Onlardan biri de 29 Ekim'de sahne alacak olan Yeni Zellanda'dan ithal Moana & The Tribe. İlk kez duyduğumuz bu isim karşısında ilk işimiz hemen Myspace namlı sosyal medya oyuncağına girip tadım yapmak oldu. Baktık ki Moana ve ekibinin yaptığı eklektik müzikaya kanımız kaynadı, siz müstesna okurlarımıza gönül rahatlığı ile <Moana & The Tribe konserini önerelim dedik. Üstelik, Maori yerlileriyle haka dansı yapıp Te Reo dilinin ne menem bir dil olduğunu keşfetmek de cabası. Hem ne demiş atalarımız: dil dile değerek, ya da müzik dinleyerek öğrenilirmiş en iyi.


Müessesemiz itina ile sorumluluk kabul eder. Dinler de sevmesseniz, bizi bulun. Sene içinde başka önerilerle kalbinizi çalmayı biliriz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons