3 Ağustos 2009 Pazartesi

Müziğin Babylon'cası


İstanbul’un yüz akı mekanlarından Babylon, 10. yılını özel bir albüm serisiyle kutluyor. “Babylon is Music…” başllığı altında sunulacak olan bu toplama albüm serisinin ilki "Babylon is Music...Music is Love" ve ikincisi "Babylon is Music...Music is Hot" yayınlandı. İki albüm de müzik marketlerden ve Babylon gişeden temin edilebiliyor.


“Music Is Love”, Nouvelle Vague, Senor Coconut, Horace Andy & Ashley Beedle, Earl Sixteen, U-cef featuring Damon Albarn gibi çok önemli müzisyenlerin yorumladığı şarkılarla, gün batımı ya da hareketli bir gecenin sonunda size ihtiyacınız olan aradığınız huzur ve sükuneti getirecek downtempo bir albüm.

“Music Is Hot” albümü ise, Easy Star All Stars, Dub Pistols, Nicolas Repac, Ojos De Brujo, Nortec Collective ve Transglobal Underground gibi çok önemli müzisyenlerin yorumladığı mid ve uptempo şarkılardan oluşuyor.

Serinin 3. albümü olan “Babylon is Music… Music is Peace”, dünyanın en sıcak ve hareketli coğrafyalarından birbirinden baharatlı dans şarkıları sunacak.


İyice hareketlenip renklenen kültürel atmosfer içinde her biri ayrı temada yayınlanacak olan “Babylon is Music…” albümleri, İstanbul'un şaşırtıcı müzikal çeşitliliğe katkıda bulunacak gibi gözüküyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons