9 Kasım 2008 Pazar

İlk Kez!

Bugün Alternatif-İstanbul tarihinde bir ilk yaşandı. Gelen onlarca "kadın, kız, dul, bakire, travesti, telekız nasıl yatağa atılır?" aramalarına alışmıştım. Ama "Erkeği nasıl yatağa atabilirim?" aramasıyla ilk kez karşılaşıyorum.

Bugün ayrıca bu yazımdan dolayı hedef gösterilmiş durumdayım. Bu durum, bu blogun tarihinde bir ilk olduğu gibi, yakında 25 yılını tamamlayarak 26'ya girecek olan ömrümde ilk kez karşılaştığım bir durum-komedisi. Eğer sadece o sayfayı değil, ana sayfayı da okumaya teşrif ederse bu arkadaşlar, bir yay burcu kızı tarafından reddedilen ahmağın yine bir yay burcu kızı olduğunu, aslında bir yay burcu tarafından terkedilen bir ahmak diye birşey olmadığını, yazının zaten bir yay burcu kızı tarafından yazıldığını ve yazarın tamamen kendi huzursuzlukları, dengesizlikleri, çelişkileri, akılsızlıkları, sakarlıkları, serseriliği, bunaklığı, yalnızlığı, iyimserliği ve kendine özgülüğü ile gırgır geçmeyi amaçladığını anlayabilirler. Ayrıca yazıyı yazan bu yay kızının bu mesaja gülmekten kırıldığını, çünkü aklına az önce kıçını yaya yaya izlediği Mummy: The Dragon Emperor filminde binlerce yıl sonra uyanan zombi askerler gibi "yay, yay, yay, yay! yürüyün burçdaşlar!" diye bağırarak üzerine yürüyen Sagittarius Amazonları'nı gözünün önüne getirdiğini görebilirler. Mazur görsünler, çünkü bu yay kızının hayalgücü geniştir.


Şimdi biraz Kim Ki Duk filmi seyretme zamanı. Bugün fazla güldüm, biraz içimi kanırtmam, günü dramatik, trajik, biraz sarkastik ve çokça fantastik noktalamam lazım. Fazla ironi beni tuhaflaştırıyor.


1 yorum:

Anonymous dedi ki...

Bu yay kızlarının şalteri kapamış olanları da heç çekilmiyor canım!

Akşam akşam pek güldüm yazına, iyi cevaptı doğrusu.

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons