1 Haziran 2010 Salı

Gogol Bordello'nun Yepyeni Albümü "Trans-Continental Hustle" Şimdi Müzik Marketlerde



Start Wearing Purple” şarkısıyla ülkemizde popülerlik kazanan, Efes One Love Festivali’nde ve Sabancı Üniversitesi Bahar Şenliklerinde sahne alan ve bu ziyaretlerinden birinde de Sulukuleli müzisyenlerle birlikte çalarak onlara destek veren asi rock grubu Gogol Bordello’nun uzun zamandır beklenen 5. stüdyo albümü “Trans-Continental Hustle” Sony Music etiketiyle 1 Haziran 2010’da raflardaki yerini alıyor.


Rick Rubin’in prodüktörlüğünde hazırlanan ve 13 parçanın yer aldığı “Trans-Continental Hustle”
albümünde, Gogol Bordello kültürlerarası birleştirici ve eşitlik yanlısı politikalarını sürdürüyor. Grubun solisti ve lideri Eugene Hutz, 2 yıl önce yerleştiği Brezilya’yı varış noktası olarak alıyor ve orada yaşadığı deneyimleri, Brezilyalı çingeneleri, karnavalların orta yerinde yaşanan melankoliyi, kıtalararası aşkları grubun bu albüme konu ediyor.

Albümün bir diğer güçlü yanı ise prodüktör koltuğuna geçen; Rick Rubin. Rubin, Eugene’in şarkı yazarlığındaki yeteneğine odaklanarak, grubun sahiciliğini ve melodi kalitesini doruğa çıkartmayı bu albümde başarıyor.

2007 imzalı “Super Taranta!”dan sonra yayınladıkları bu ilk albümde Gogol Bordello’nun pozitif enerjisi ve farkındalığı; ska, metal, punk, rap, dub ve biraz da Breazilya müziği ile harmanlanarak hayat buluyor.


Günümüzün en saygıdeğer gruplarından biri olan ve yılda 200’den fazla konser veren grup kıtalar arasında süren yolculuklarına devam ediyor Mayıs – Haziran tarihlerinde Avrupa turnesine de çıkacak Gogol Bordello’nun Sony Müzik etiketiyle yayınlanan “Trans-Continental Hustle” albümü tüm müzik marketlerde !

www.gogolbordello.com

MySpace:

www.myspace.com/gogolbordello

Albüm Ön-dinleme:

http://myplay.com/music/gogol-bordello/trans-continental-hustle

Facebook Sayfası:

http://www.facebook.com/gogolbordello

Albümün çıkış parçası ve çok beğenilen Pala Tude şarkısını ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirmek için:

http://www.gogolbordello.com/freesongmp3

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons